​For erhverv i Aarhus-Skanderborgområdet

Vinduespolering til erhverv med miljøvenlige midler

Hos Holme Rengøring i Ry tilbyder vi professionel vinduespolering til erhverv i blandt andet Skanderborg, Aarhus og omegn. Vi bestræber os på altid at bruge de mindst miljøbelastende sæber og rengøringsmidler.

100 % miljøvenlig vinduespudsning

Vi udfører både traditionel vinduespolering til erhverv med indsæber og skviser og vinduespolering med rentvandsanlæg. Vi bruger et topmoderne rentvandsanlæg, med varmt vand, som kan løse vinduespoleringsopgaver i helt op til 20 meters højde uden brug af lift.

Et rentvandsanlæg fungerer ved at vandet først renses for kalk, salte og andre mineraler, hvorefter det ioniseres og derved bliver til såkaldt "aggressivt" vand. Det opløser alt snavs, renser film af ruderne og løber blankt af. Helt uden brug af sæbe eller kemikalier! En 100% miljøvenlig løsning!

Få en fast aftale om vinduespolering til erhverv

Vi tilbyder en fast aftale om vinduespolering til erhverv, som tilgodeser kundens behov, og vi yder i den forbindelse rådgivning og vejledning i, hvor ofte vinduespoleringen skal udføres, da det selvfølgelig afhænger af behov. 

Behovet for vinduespolering kan afhænge af vejr og vind samt trafikale forhold.​ Hos Holme Rengøring er det altid den samme vinduespudser, der kommer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på telefon 28 44 65 65, e-mail holmerengoring@gmail.com eller benyt nedenstående kontaktformular.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 44 65 65

✉ E-mail: holmerengoring@gmail.com

Adresse

​Holme Rengøring

Rugaards Skovvej 30

8680 Ry

Følg os

Skriv til os

Er du interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, så brug formularen til at sende os en mail med dine ønsker og behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt